Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/262cdbc7f16883d76c22ebe84419f2c76fd1d9d4): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Opel introduceert Exclusive-programma


| Door:

Opel introduceert Exclusive-programma

Opel introduceert het Exclusive-programma. Daarmee kan je je Opel in nog verdere mate naar wens samenstellen. Op termijn moet er een complete Exclusive-lijn komen.

De nieuwe Opel Insignia is meer premium dan ooit en om dat te benadrukken introduceert Opel samen met die auto het Exclusive-programma. Dat is vergelijkbaar met personalisatieprogramma’s zoals verschillende premiummerken die hebben. Met Opel Exclusive kan de auto in iedere gewenste kleur geleverd worden. Die lakkleuren kunnen verder zowel in tri-coat, metallic of met parelmoereffect worden geleverd.

Nieuwe Exclusive-lijn

Op termijn gaat het personaliseren met Opel Exclusive verder dan alleen de lakkleur. Uiteindelijk zal er een complete Exclusive-lijn worden geïntroduceerd, met eigen lederen bekleding, velgdesigns en andere designelementen. Ook heeft Opel serieuze overwegingen voor een virtuele showroom, compleet met augmented reality met ultra-HD-beelden.

Tags