| Door:

Prijzen nieuwe Kia Picanto bekend

Kia heeft de prijzen bekendgemaakt van de nieuwe Kia Picanto, die vanaf nu besteld kan worden vanaf 11.725 euro. Ter introductie is er ook een First Edition.

Kia heeft een prijskaartje gehangen aan de nieuwe Picanto. De prijzen beginnen bij 11.725 euro en daarvoor rij je weg in de 1.0 EconomyLine. De standaarduitrusting van dat model bestaat uit een radio met USB- en AUX-aansluiting, centrale vergrendeling en dagrijverlichting. Airco komt erbij vanaf de EconomyPlusLine. Veiligheidssystemen als het autonome remsysteem zijn standaard vanaf de ExecutiveLine, bij de andere niveaus is het optioneel.

Uitvoeringen

Naast de Economy(Plus)Line bestaat het aanbod aan uitrustingsniveaus uit de ComfortLine, DynamicLine, ExecutiveLine en het topmodel GT-Line. Naast een sportiever uiterlijk maakt die de standaarduitrusting compleet met onder meer 16-inch lichtmetalen velgen, kunstlederen bekleding, privacy glass, digitale radio, een inductielader voor de smartphone en een verstelbare armsteun voorin. De GT-Line is er vanaf 17.075 euro.

First Edition

Om de nieuwe Picanto in te luiden is de auto bij introductie ook te bestellen als First Edition. Die is er vanaf 15.575 euro en voor dat bedrag is de auto uitgerust met onder andere 15-inch lichtmetalen velgen, LED-verlichting, cruise control, climate control en 7-inch touchscreen met navigatie (TomTom Live).

Leaseprijzen

Via Kia’s eigen Full Operational Lease is de nieuwe Picanto te leasen voor bedragen vanaf 199 euro per maand. Dat is voor een looptijd van 60 maanden en 20.000 kilometer per jaar. De overige leaseprijzen zijn binnenkort te vergelijken in onze leasevergelijker. Vanaf begin april is de nieuwe Kia Picanto te vinden in de Nederlandse showrooms.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0