Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_73n6kvss0qu8glr31fugcq8bt1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Volkswagen Arteon nu te bestellen als Business R


| Door:

Volkswagen Arteon nu te bestellen als Business R

De Volkswagen Arteon is vanaf nu te bestellen, voor prijzen vanaf 57.750 euro. Het uiteindelijke instapmodel zal ‘minder dan 40.000 euro’ gaan kosten.

De Volkswagen Arteon is per direct te bestellen. In eerste instantie staat alleen nog de op de zakelijke rijder gerichte Business R-uitvoering in de prijslijst, maar een voordeligere instapversie volgt op korte termijn.

De Business R

Aan boord van de Business R zijn onder andere het Discover Media-infotainmentsysteem, de online Car-Net-diensten, het Active Info Display zoals we dat uit o.a. de vernieuwde Golf kennen, digitale radio, automatische airco, verwarmbare voorstoelen, verkeersbordenherkenning, adaptieve cruise control, rijstrookassistent, parkeerassistent en LED-verlichting voor en achter. Verder is de auto voorzien van het R-Line-pakket, met onder meer sportievere bumpers en 18-inch lichtmetalen velgen.

De motoren voor de Arteon Business R zijn de 2.0 TSI met een vermogen van 280 pk en de 2.0 TDI met een vermogen van 250 pk. Beide motoren worden standaard gekoppeld aan een zeventrapsautomaat en vierwielaandrijving.

Andere uitvoeringen

De andere uitvoeringen voor de Arteon zijn de ‘naamloze’ instapper, de Elegance en de Elegance Business. De standaarduitrusting van het instapmodel bestaat onder meer uit automatische airco, elektrische verstelbare ErgoComfort-stoelen, parkeersensoren, het Composition Media-infotainmentsysteem, rijstrookbegeleiding, adaptieve cruise control, vermoeidheidsherkenning en het Press & Drive-startsysteem. Ook LED-lichtunits en 17-inch lichtmetalen velgen zijn altijd aanwezig.

Prijzen

De vanafprijzen van de Business R bedragen 57.750 euro voor de benzine en 57.890 euro voor de diesel. De Business R kan vanaf nu worden besteld en vanaf juni staan de auto’s bij de dealers. Daarna zullen ook de andere uitvoeringen volgen. Vanaf dat moment zal de vanafprijs van de Arteon dalen naar ‘onder de 40.000 euro’, aldus Volkswagen. Het bestellen van de overige uitrustingsniveaus kan geleidelijk vanaf april, mei en september.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_73n6kvss0qu8glr31fugcq8bt1, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0