Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_pmt8s95u98fe2vm331crk6ufk3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Prijzen vernieuwde Renault Captur bekend


| Door:

Prijzen vernieuwde Renault Captur bekend

De prijzen van de vernieuwde Renault Captur zijn bekend. De vanafprijs bedraagt nu 19.190 euro. Verder zijn er twee nieuwe uitrustingsniveaus, waarvan één tijdelijk.

De vanafprijs van de vernieuwde Renault Captur bedraagt 19.190 euro. Voor dat bedrag rij je weg in een Life met 90 pk sterke Energy TCe benzinemotor. De facelift brengt enkele subtiele uiterlijke wijzigingen met zich mee en ook op het gebied van uitrusting wijzigen enkele zaken. Het belangrijkste nieuws is de toevoeging van twee nieuwe uitvoeringen.

Edition One

De eerste daarvan is slechts tijdelijk. Dat is de bij introductie leverbare Edition One. Deze heeft uitrustingsniveau Intense als basis en voegt daar onder andere verwarmbare voorstoelen, lederen bekleding, een automatisch dimmende binnenspiegel, parkeersensoren voor en achter, achteruitrijcamera en Extended Grip aan toe. De Captur Edition One met 100 pk sterke Energy dCi-dieselmotor is het enige dieselmodel in de nieuwe Captur-line-up.

Initiale Paris

Het luxe uitrustingsniveau Initiale Paris is vanaf nu ook leverbaar voor de Captur en vormt het nieuwe topmodel van de auto. De standaarduitrusting bevat onder meer nappalederen bekleding, verwarmbare stoelen, lederen dashboardafwerking, aluminium pedalen en instaplijsten en een luxere aankleding van in- en exterieur. De Captur Initiale Paris heeft een vanafprijs van 28.090 euro.

Leaseprijzen

Via Renaults eigen private leasediensten is de vernieuwde Captur te leasen vanaf 345 euro per maand. Alle leasetarieven voor de auto bekijken? Dat kan binnenkort via onze leasevergelijker.

Marktintroductie

Vanaf juni is de vernieuwde Renault Captur leverbaar.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_pmt8s95u98fe2vm331crk6ufk3, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0