Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_ajgjhr5dluvl20anfr8slj0a14, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68

Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/660ce2e5a4be8bc99675fdc4c595cf07141bc132): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Opel onthult de Grandland X


| Door:

Opel onthult de Grandland X

Opel presenteert de Grandland X. Het derde en grootste lid van de X-familie brengt Opel terug in het segment van C-segment SUV’s.

Opel heeft de Grandland X onthuld. De auto vormt het derde en grootste lid van de X-familie van SUV-achtige modellen van het merk. De Grandland X is in zekere zin de opvolger van de Antara die een paar jaar geleden al van de markt verdween. Met zijn design ligt de Grandland X op één lijn met de andere huidige Opel-modellen. Een in two-tone-lak uitgevoerd carrosserie behoort tot de mogelijkheden, zoals de foto’s laten zien. Voor het interieur beloof Opel ‘fors veel ruimte’. Er kan 514 tot 1.652 liter aan bagage mee.

Uitrusting

Aan boord van de Grandland X zijn onder andere climate control, AGR-gecertificeerde en verwarmbare stoelen, verwarmbaar stuurwiel, elektrisch bedienbare achterklep (ook met voetbeweging), IntelliLink-infotainment met Opel OnStar en een inductielader voor smartphones te vinden.

Op gebied van veiligheidssystemen en rijassistentie biedt de Grandland X onder andere adaptieve cruise control, Grip Control, noodremassistent met voetgangersdetectie, parkeerassistent met 360-gradencamera en dynamische bochtverlichting met LED-koplampen. Vijf rijmodi maken het mogelijk om de auto te optimaliseren voor verschillende soorten ondergrond.

‘Live’ onthulling

Later maakt het merk bekend welke motoren voor de Grandland X leverbaar zijn en welk prijskaartje er aan de auto hangt. Op de IAA in Frankfurt zal Opel de auto ‘live’ onthullen.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0