Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_svegu5hesuro9g6i7372dn3uf7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
SsangYong Korando voor tweede maal vernieuwd


| Door:

SsangYong Korando voor tweede maal vernieuwd

De huidige SsangYong Korando krijgt voor de tweede maal in zijn levensloop een reeks vernieuwingen. Er is een nieuw front en een gewijzigd uitrustingsaanbod.

De in basis uit 2010 stammende SsangYong Korando kreeg in 2014 een facelift en nu is het opnieuw tijd voor een opfrisbeurt wat het merk betreft. Op visueel vlak krijgt de auto een nieuw front aangemeten, waarmee de auto weer in lijn ligt met de andere SsangYong-modellen.

Uitrusting

In het interieur is een ergonomisch verbeterd stuurwiel te vinden. De standaarduitrusting bestaat vanaf nu uit onder andere elektrische en verwarmbare buitenspiegels, RDS-radio, Bluetooth, aansluiting voor iPod, airco en dakrails. In totaal worden er vier uitvoeringen aangeboden, te weten de SE, SE 4x4, ELX 4x4 en ELX met automatische transmissie.

Twee ton trekgewicht

De krachtbron is een 2.2-liter diesel met een vermogen van 175 pk en een trekkracht van 400 Nm. Dat is goed voor een maximaal trekgewicht van twee ton. Een handgeschakelde zesbak is standaard, maar een zestrapsautomaat behoort ook tot de mogelijkheden. Hetzelfde geldt voor vierwielaandrijving.

Op dit moment zijn de Nederlandse specificaties nog niet bekend. Ook het moment van introductie is nog niet onthuld.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0