Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_ka2taca2a1qca0njgj2mjhao82, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Volkswagen Sportsvan bijgepunt


| Door:

Volkswagen Sportsvan bijgepunt

Volkswagen geeft de Sportsvan een update. De gefacelifte versie debuteert volgende maand op de IAA in Frankfurt en heeft behalve een aangescherpt design ook de beschikking over een rijkere uitrusting en keuze uit nieuwe motoren.

Het vernieuwde design van de Sportsvan volgt dat van de al eerder vernieuwde Golf. We noteren een gewijzigde voor- en achterbumper, LED-dagrijverlichting, nieuwe bekledingsmaterialen en keuze uit een nieuwe lijn wielen en kleuren. De optionele xenonverlichting is ingewisseld voor full LED-hoofdverlichting.

De Sportsvan is voortaan leverbaar met het nieuwe infotainmentsysteem Discover Pro dat gebaren herkent. Het is daarnaast mogelijk om de tablet of smartphone via een app te gebruiken als afstandsbediening voor het infotainmentsysteem. Uiteraard voorziet Volkswagen ook in een hele rits aan nieuwe veiligheidsvoorzieningen, zoals Front Assist en City Emergency Braking.

Volkswagen spreekt van een nieuwe lijn aan motoren, maar verzuimt te melden om welke motoren het exact gaat. We vermoeden dat de 1.0 TSI met 110 pk debuteert in de Sportsvan, alsmede de nieuwe 1.5 TSI met keuze uit 130 of 150 pk. De vernieuwde Sportsvan staat vanaf medio november bij de dealer. Meer details en prijzen volgen later.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0