Notice: unserialize(): Error at offset 4096 of 4096 bytes in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 111
Volvo XC40 uitgelekt


| Door:

Volvo XC40 vroegtijdig bekend

Op 21 september haalt Volvo definitief het doek van de nieuwe XC40, de meeste compacte SUV van het merk. Maar helaas ligt het nodige beeld nu al op de digitale weg.

Volvo was natuurlijk een van de grote afwezigen op de IAA in Frankfurt. Maar het merk bouwt liever een eigen feestje op 21 september als de nieuwe XC40 officieel ten doop wordt gehouden.

Trailer

Deze keer zou de lek uit de eigen organisatie komen, de Hongaarse importeur zette te vroeg een trailer online. Er blijkt duidelijk dat de nieuwe XC40 de nodige ontwerpdetails van de grote 90-serie meekrijgt.

R Design

Uit het ontwerp blijkt dat de auto sterk de vormgeving volgt van de eerder getoonde concepts. Natuurlijk komt er een sportieve R Design en verder bevestigt de video de komst van een T5 Twin Engine plug-in hybrid.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0