Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_s1jflvl1ckqq0sr0c8gtln7ir7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Nieuwe Honda CR-V in najaar bij dealer


| Door:

Nieuwe Honda CR-V in najaar bij dealer

Honda heeft de Europese versie van de nieuwe CR-V gepresenteerd. De nieuweling komt in ons land voor het eerst beschikbaar als hybride. Ook een derde zitrij behoort tot de mogelijkheden.

De vierde generatie CR-V heeft een langere wielbasis en biedt derhalve meer binnenruimte dan zijn voorganger. Honda krijgt het zelfs voor mekaar om een derde zitrij te monteren, zodat je met maximaal zeven personen op pad kunt in de nieuwe CR-V.

Voor het eerst is de CR-V te koop met een i-MMD aandrijflijn, een hybride met een 2,0 liter benzinemotor en twee elektromotoren. Aan specificaties ontbreekt het nog, maar reken maar dat deze aandrijflijn wel raad weet met de CR-V. Geen trek in een hybride? De CR-V is ook te bestellen met een nieuwe 1.5 turbomotor, goed voor 190 pk. Dit najaar staat de nieuweling bij de dealer.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0