Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/f8952a888ba4c2d6be313a0cf52bc2c250e2f549): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
BMW iX3, elektrische SUV


| Door:

iX3 is volgende stap in BMW's elektrische toekomst

Na de i3 en i8 zet BMW met de iX3 een volgende stap in de opbouw van het programma elektrische auto's. De elektrische versie van de nieuwe SUV komt vanaf 2020 beschikbaar.

Nu lijkt dat een gemakkelijke opgaaf, maar toch duurt het nog twee jaar voordat deze optie op de prijslijst van BMW verschijnt. In Beijing is vandaag een studiemodel onthuld. Hier en daar zijn specifieke accenten toegevoegd, vooral in het blauw. Ook heeft de auto op het linker voorscherm een klepje voor de laadaansluiting. Heel opmerkelijk is dat de nieren van de grille lijken samen te smelten.

WLTP

De iX3 wordt voortbewogen door een elektromotor die een vermogen levert van 270 pk. Verder heeft de auto onder de vloer een batterij van 70 kWh. Volgens de nieuwe WLTP meetmethode haalt de auto daarmee een afstand van 400 kilometer.

Lease de BMW X3 5d

BMW X3 5d
BMW X3 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0