| Door:

Skoda Octavia, Superb en Karoq als Clever Edition

Speciaal op de zakelijke rijder heeft Skoda Clever Editions afgestemd van de Octavia Combi, Superb en Karoq.

Het recept is bekend, hang een bestaand model vol met opties en laat de klant daar slechts weinig voor afrekenen. De nieuwe Skoda Clever Editions zijn bedoeld voor de zakelijke rijder die om extra comfort en luxe vraagt. Van de Fabia en Rapid bestonden overigens al Clever-uitvoeringen.

Navigatiescherm

De Octavia Combi Clever Edition wordt compleet afgeleverd met een 8 inch navigatiescherm, stoelverwarming, bekleding met half leer, extra donker ruiten vanaf de B-stijl, een multifunctioneel stuur, LED-achterlichten en een chromen lijst rond de ramen. Skoda levert deze auto met 1.6 TDI-motor vanaf 31.990 euro en dat komt neer op een voordeel van 2.200 euro.

Draadloos

De Karoq krijgt hetzelfde navigatiesysteem, maar bovendien Bluetooth voorbereiding inclusief WLAN, draadloos opladen, DAB-radio, automatische airco, parkeersensoren rondom, stembediening, lichtmetalen wielen, zilveren dakrails en treeplanken in combinatie met een automaat. Deze versie is er alleen als 1.0 TSI voor 29.790 euro.

Schuif/kanteldak

De Superb Clever Edition heeft het genoemde navigatiesysteem, Bi-Xenon verlichting, een elektrisch verstelbare bestuurdersstoel, 17 inch lichtmetalen wielen, panoramisch schuif/kanteldak en een elektrisch bediende achterruit. Er kan worden gekozen uit zowel de hachback als Combi gecombineerd met de 1.4 TSI of 1.6 TDI gekoppeld aan een DSG-automaat. Alleen de Combi TDI kan ook met handbak worden geleverd. De prijs vanaf 36.390 euro. Het voordeel loopt hier op tot 7.360 euro.

Lease de Skoda Superb 5d

Skoda Superb 5d
Skoda Superb 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf
2.0tdi greentech ambition business 110kW € 673,- € 233,- Bereken zelf
2.0tdi greentech style business 110kW € 714,- € 256,- Bereken zelf
2.0tdi greentech style business 110kW dsg-7 aut € 768,- € 276,- Bereken zelf
2.0tdi greentech sportline business 110kW € 778,- € 274,- Bereken zelf

Tags