Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/14ede25a0b8667e943c53b3562d2bead16f397aa): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Dodge Ram klaar voor 2014


| Door:

Dodge Ram klaar voor 2014

Voor modeljaar 2014 heeft Dodge de Ram opgewaardeerd. Zo is het ex- en interieur van de grote pick-up op diverse punten gewijzigd, zijn er nieuwe optiemogelijkheden en kan de Ram voorzien worden van een LPG-installatie.

New layer...

De vernieuwde Ram heeft een gewijzigde grille en voorbumper, evenals nieuwe koplampen. Bij de Sport en Laramie-uitvoeringen zijn de achterlichten vanaf modeljaar 2014 uitgevoerd met LED-techniek. De Ram is leverbaar in 12 exterieurkleuren, waarvan enkele in een two-tone kleurstelling.

Ook binnenin de Ram is er het nodige vernieuwd. Zo is het dashboard opgewaardeerd en beschikt het instrumentenpaneel nu over een 6-inch en een 7-inch kleurenscherm. Lichtmetalen wielen, stoelkoeling- en verwarming, ABS en navigatie behoren tot de standaarduitrusting. Optioneel leverbaar zijn een Sport-Hood, side-bars, een Tourneau Cover in kleur en een trekhaak (3.500 kg).

De Ram is optioneel te bestellen met luchtvering op zowel voor- als achteras, waarbij tevens de rijhoogte is te variëren. De Dodge Ram is in Nederland leverbaar met twee motoren: de 3.6 liter Pentastar V6 motor en de 5.7 liter HEMI V8 met respectievelijk 305 pk en 395 pk. De Dodge Ram 1500 kan bovendien worden uitgerust met een 120 liter LPG-onderbouwtank of een 200 liter tank in de laadbak. Ook een combinatie van beide is mogelijk.

In de showroom van Pietersen US Cars is de vernieuwde Ram reeds gearriveerd. De vanafprijs ligt op 38.990 euro exclusief BTW. Pietersen US Cars verzorgt op aanvraag tevens een passende leaseovereenkomst.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0