| Door:

Afscheidspakket T2 voor Volkswagen Transporter

Het slechte nieuws werd al eerder bekend. De cultbus Volkswagen Transporter T2 gaat binnenkort in Brazilie uit productie. In dat kader heeft de Nederlandse importeur toch goed nieuws; wie een nieuwe Transporter aanschaft profiteert van riant voordeel met het afscheidspakket.

Het afscheidspakket van de huidige Transporter (die ook al weer 10 jaar mee gaat!) bestaat uit clematis airconditioning, radio-navigatie, telefoonvoorbereiding, een multifunctioneel stuur, mistlampen, comfortstoelen, verwarmde ruitensproeiers, cruise control en de geneugten van een regen- en lichtsensor.

Om de beloofde 6500 euro voordeel te rechtvaardigen doet Volkswagen er ook parkeersensoren achter, in kleur gespoten bumpers en deurgrepen, een boordcomputer, lichtmetaal (tot 18 inch, afhankelijk van uitvoering) en een alarm bij. Je kunt de Transporter met afscheidspakket tenslotte herkennen aan de Multivan-look aan de voorzijde met chroomaccenten. Voor al deze extra’s betaal je bij Volkswagen slechts 1990 euro extra. Elk nadeel heeft zijn voordeel, nietwaar?

Tags