| Door:

Business Edition voor Volkswagen Golf BlueMotion

De Golf 1.0 TSI BlueMotion staat nog maar net bij de dealer of Volkswagen introduceert een Business Edition. En dat betekent eigenlijk alleen maar goed nieuws.

Volkswagen moet de Golf in de picture houden nu de Astra is voorgesteld en ook met verschillende bijtellingsvriendelijke uitvoeringen wordt geleverd, waaronder een 1.0 Turbo. De Golf BlueMotion 1.0 TSI is daarom vanaf nu niet alleen in de Trendline en Comfortline uitvoering leverbaar, maar ook als Business Edition.

De Golf Business Edition is gebaseerd op de Comfortline, maar voorzien van extra’s zoals automatisch geregelde airco ‘Climatronic’, 16 inch lichtmetaal, infotainment met digitale radio en navigatie, parkeersensoren, Bluetooth, sportstoelen en een automatisch dimmende binnenspiegel. Een alarm en een achteruitrijcamera ontbreken evenmin. Voor extra connectiviteit biedt de Business Edition ook mobiele online diensten van Car-Net aan. Daarbij hoort een Mijn Volkswagen module inclusief twee jarig abonnement.

20% bijtelling

Volkswagen heeft de Golf Business Edition 1.0 TSI met 115 pk klaar staan gekoppeld aan een zesbak of zeventrapsautomaat DSG. Alle varianten komen in aanmerking komen voor 20% bijtelling en prijzen beginnen bij 23.950 euro. De Golf Variant kost 24.990 euro en met DSG rekent de dealer 27.490 euro.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0