Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_eri1g74ocs7a4n9oi6cn6qgfr6, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Lexus met drie hybrides naar IAA


| Door:

Lexus met drie hybrides naar IAA

Lexus toont op de IAA in Frankfurt, die op 17 september zijn deuren voor het publiek opent, drie hybrides. Twee ervan hebben we nog niet eerder gezien in Europa.

RC, GS en RX

Een ervan is helemaal nieuw. De RX is al voorgesteld op het prestigieuze Pebble Beach, maar wordt voor het eerst aan een groot publiek getoond in Frankfurt. De SUV krijgt onderhuids een doorontwikkelde versie van de aandrijflijn van de huidige RX. Hij heeft nog steeds een 3,5 liter V6, maar nu is het systeemvermogen 300 pk.

De GS is vernieuwd. Het model voldoet nog steeds aan de eisen van 20% bijtelling, maar is strakgetrokken en verder verfijnd. Ook komt hij er als 477 pk sterke GS F.

Daarnaast neemt Lexus ook de RC 300h, de hybridevariant van de RC, mee naar Frankfurt. Dat model krijgt dezelfde aandrijflijn als de IS 300h en GS 300h; een 2,5 liter viercilinder benzinemotor gekoppeld aan een elektromotor. Hij levert in totaal 223 pk. De RC 300h stond ook al op de RAI in Amsterdam, maar Lexus gebruikt de IAA om de auto nog een keer onder de aandacht te brengen. De RC 300h komt later dit jaar op de markt.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0