| Door:

Skoda Superb raakt uitverkocht voor 2015

Tijden veranderen. Skoda moet nee verkopen aan klanten die nog dit jaar een Superb willen rijden. Terwijl de hatchback al na twee weken was uitverkocht voor 2015, zullen de productieplaatsen voor de Superb Combi ook snel vol zitten.

De Skoda-fabriek in Kvasiny draait op volle toeren om aan de vraag van de Superb te kunnen voldoen. Twee weken na de introductie van de Superb hatchback in Nederland moest de dealer voor dit jaar al nee verkopen. Inmiddels is de levertijd opgelopen naar zes maanden. 

Luxeprobleem

De Superb Combi vindt eind deze maand zijn weg naar de showroom. Dealers krijgen ieder productieplaatsen toegewezen voor aflevering in dit jaar, maar ook die voor de stationwagon zijn beperkt. Kortom; Skoda kampt met een luxeprobleem. 
De nieuwe Superb trekt niet alleen klanten uit een Octavia aan die mogen upgraden, ook Ford- en Volvo-rijders stappen over naar het ruimtewonder van Skoda. Het merk heeft zowel de juiste bijtelling (20%) voor het vlaggenschip, maar profiteert daarnaast van het goede imago dat is opgebouwd. Niet langer is Skoda het budgetmerk uit de Volkswagen Groep. En dat heeft ook zijn uitwerking op restwaarde en gunstige leaseprijzen.

 

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0