Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_8j1vv1lrn6n15kcphb52vsn5g4, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68

Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/e1dbf45a445f61e5f4fdc0ae9b056101659fc7ba): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Alle prijzen en uitvoeringen van de nieuwe Renault Megane in 2016


| Door:

Renault prijst nieuwe Mégane hatchback voor 2016

De nieuwe Renault Mégane maakt vanaf maart 2016 een vuist tegen onder meer de nieuwe Astra, Focus en Golf. Alle reden om alvast alle prijzen en uitvoeringen op een rij te zetten.

Renault zet de nieuwe Mégane in het licht met noviteiten zoals vierwielbesturing (GT), een head-up display, extra veiligheidssystemen, massagestoelen, LED-koplampen en R Link 2 infotainment met 8.7 inch touchscreen. Tegelijkertijd maakt de Fransoos gebruik van de nieuwste Energy motoren, variërend van de 1.2 liter TCe 100/130, de 1.6 TCe 205 EDC (GT) en twee diesels: dCi 110 met zesbak of EDC-automaat en de dCi 130. Alle diesels profiteren van 21% bijtelling in 2016, ook wanneer de automaat is besteld. Later volgt Renault met meer motoren, waaronder de dCi 110 dieselhybride met Hybrid Assist.

Vijf uitvoeringen

Vijf uitvoeringen in de prijslijst verzorgen een uitgebreide keuze, en dan zijn ook nog talrijke pakketten met comfortabele of veilige opties. De instapper Life kost 20.290 euro en heeft al elektrische ramen rondom, airco, cruise control, LED-dagrijverlichting en LED-achterlichten. Een Megane Zen is twee mille duurder en heeft C-vormige dagrijverlichting net als de Talisman, maar pakt ook uit met automatisch geregelde airco, 16 inch designvelgen en het R-Link 2 infotainmentsysteem.

Dat R Link 2 systeem optioneel voor de Megane Bose, een elektrische handrem, Renault sleutelkaart, 17 inch velgen, Bose audio, massagestoelen en de Multi-Sense rijstanden schakelaar te bieden heeft. Renault brengt de Bose-uitvoering verder op smaak met DAB+ en een nappalederen stuur.

De GT-Line legt het accent meer op sportiviteit in de vorm van bijpassende bumpers, speciale 17 inch wielen, sportstoelen, blauwe interieuraccenten en LED-koplampen. Het voorlopige topmodel is de Megane GT met vierwielbesturing, een sportonderstel en R-Link 2. Dankzij de standaard EDC-automaat is ook Launch Control inbegrepen.

Voordeel

Alle eerste beslissers van de Renault Mégane profiteren van een introductie-aanbod waarbij het Pack Park Assist met parkeersensoren vóór, zij én achter met achteruitrijcamera en een optische en sonische weergave, Easy Park Assist (een automatisch inparkeersysteem) en Blind Spot Warning tijdelijk voor 395 euro wordt aangeboden. Andere hulpsystemen zoals rijstrookdetectie en verkeersbordherkenning, autonoom brake, dodehoekdetectie afstandswaarschuwing zijn optioneel.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0