| Door:

Opel Astra wint titel Private Leaseauto van het Jaar 2016

In de Leaseauto van het Jaar verkiezing van Alphabet kiest de jury dit jaar ook een Private Leaseauto van het Jaar. Die titel is in 2016 voor de nieuwe Opel Astra. Lees hier waarom.

Private Leaseauto

De titel Private Leaseauto van het Jaar is dit jaar voor het eerst uitgedeeld. Potentiele kandidaten voor deze verkiezing werden geselecteerd uit de eerste twee categorieën (Economy & Business), waarbij de jury andere selectiecriteria hanteert dan bij de Leaseauto van het Jaar, zoals praktische bruikbaarheid en value for money. Ook hier bleek de Mazda CX-3 erg in trek.

Mazda CX-3 en Opel Astra 

Hoewel de Mazda CX-3 won in de categorie Economy, krijgt de Opel Astra meer stemmen in de categorie Business, waardoor deze ook overall winnaar werd. De jury is helder in het oordeel: “De Opel Astra biedt net iets meer waarde voor je geld in verhouding tot de Mazda CX-3. Dit komt tot uiting in een relatief laag leasetarief. Naast alle opvallende modellen in dit segment scoorde de Opel Astra goed op het gebied van functionaliteit, degelijkheid en ruimte”.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0