Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/eab2bf49134372e036d2ce1134db1a7cd797f344): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Private Lease inclusief brandstof met Media Markt Private Lease


| Door:

Een jaar gratis rijden met Media Markt Private Lease actie

Privé een auto leasen? Dan hoeft u zelf toch alleen nog maar de brandstofkosten te betalen? Ja en nee. Niet via de Noordhoek Autogroep en de Media Markt. Dan worden namelijk het eerste jaar de brandstofkosten voor betaald.

Eerste jaar alle kosten betaald

Private Lease biedt vele voordelen. In een all-in maandtarief zitten al de vaste autokosten zoals wegenbelasting, verzekering, onderhoud etc. Feitelijk zijn alleen nog de brandstofkosten en eventuele boetes voor eigen rekening. Behalve het eerste jaar, tenminste, als u uw privé lease abonnement afsluit bij Noordhoek Autogroep via de Media Markt. In deze Private Lease actie zijn de brandstofkosten het eerste jaar inbegrepen.

Samenwerking Noordhoek en Media Markt

Noordhoek is met meerdere vestigingen officieel dealer van Seat en Skoda en biedt daarom alleen de modellen van deze merken aan als Private Leaseauto. Alle Seat en Skoda modellen zijn via Noordhoek beschikbaar met Private Lease en bij elk model is de brandstof het eerste jaar inbegrepen. Prijzen voor een Seat of Skoda met privé-lease beginnen bij 199 euro per maand.

Actievoorwaarden

De actieperiode geldt van 25 april t/m 8 mei bij de Media Markt vestigingen in Den Bosch en Tilburg óf bij Noordhoek zelf. U kunt kiezen uit alle Seat en Skoda modellen waarvoor de 1 jaar gratis brandstofactie geldt. De gratis brandstofactie geldt alleen voor de eerste 50 contracten én op basis van 10.000 kilometer per jaar.

Samenwerkingsverbanden

Deze samenwerkingsactie tussen de Media Markt en Noordhoek sluit aan bij onze verwachting dat er dit jaar veel samenwerkingsverbanden zullen ontstaan, tussen Private Lease maatschappijen, retailers en auto-importeurs. We zagen eerder al dat Leaseplan samenwerkte met de Media Markt en Fiat. Gamma werkte samen met Leaseplan en Hyundai. Supermarktketens ontkomen ook niet aan deze trend. Albert Heijn en Jumbo boden ook al Private Lease contracten aan. 

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0