Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_dhpakc32j6oaf28f6t6apa9vi2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Prijzen en uitvoeringen Fiat Tipo


| Door:

Fiat Tipo aan de start in twee uitvoeringen

Fiat zet de nieuwe Tipo in de showroom en die is eerst leverbaar als sedan, gevolgd door de hatchback en de stationwagon. Prijzen beginnen bij 19.495 euro en er zijn zowel diesels als benzinemotoren.

De Tipo trapt af als vierdeurs sedan in het C-segment, die van begin af is ontwikkeld als sedan, stationwagon en hatchback. Alle drie de varianten bieden relatief veel ruimte ten opzichte van hun concurrenten.

Fiat levert de Tipo in de uitvoeringen Pop of Lounge. De instapper heeft weinig luxe, verder dan twee airbags, radio/mp3 met AUX en USB, elektrische ramen voor, airco en een in hoogte en diepte verstelbaar stuur komt hij niet. Deze Tipo Pop is er vanaf 19.495 euro met de 1.4 liter benzinemotor (95 pk).

Lounge

De uitvoering Lounge is verkrijgbaar met deze 1.4 16V 95 pk of de beende 1.3 Multijet diesel, goed voor eveneens 95 pk. Voor prijzen vanaf respectievelijk 22.495 euro en 23.495 euro biedt de Tipo Lounge dan 17 inch lichtmetaal, een lederen stuur, Uconnect infotainment met Bluetooth en navigatie, een in twee delen neerklapbare achterbank, cruise control, parkeersensoren achter, elektrische ramen achter en elektrisch bediende buitenspiegels (tevens verwarmd).

21% bijtelling

Ook met luxe zoals automatisch geregelde airco, mistlampen, extra chroomaccenten, automatisch dimmende binnenspiegel en een regen- en lichtsensor maakt de Tipo Lounge het meest aantrekkelijk. Zakelijke rijders verkiezen de 1.3 MultiJet 95 als motorisering want die komt in aanmerking voor 21% bijtelling.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_dhpakc32j6oaf28f6t6apa9vi2, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0