Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/b1b4211b8c17f405f13d5d8dfd6558b5be062724): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Meer actieradius voor elektrische Volkswagen Golf


| Door:

Volkswagen geeft e-Golf meer actieradius

Volkswagen kan niet achterblijven met de ontwikkeling van elektrische auto’s en de accu’s. Daarom is een update voor de eGolf in ontwikkeling die de auto veel meer actieradius geeft.

Nadat eerder dit jaar Nissan de LEAF een 30 kWh accupakket af - waardoor de actieradius steeg naar 250 kilometer - onthulde ook BMW meer prik voor de i3. De Duitser haalt nu zelfs 300 kilometer op een volle batterij, gemeten in de vermaledijde verbruikscyclus.

Zoals we al eerder constateerden blijft de eGolf achter in dit segment met een actieradius van 190 kilometer. Volkswagen geeft de elektrische Golf naar verwachting een 37 kWh accupakket, dat niet meer ruimte snoept dan de huidige variant. Door de 30% grotere capaciteit neemt ook het rijbereik van de eGolf toe, met als gevolg een verwachte opgave van 250 kilometer. Daar kun je (wel) mee thuiskomen.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0