Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_sqvjhbch9dpp9nboe1pn449ul0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68
Jeep 75th Anniversary modellen vieren 75 jarig bestaan


| Door:

Jeep viert 75-jarig bestaan met jubileummodellen

Jeep viert zijn 75-jarig bestaan met een complete range 75h Anniversary modellen tegen gunstige prijzen. De Grand Cherokee is daarnaast door aanpassingen nog zuiniger en lager geprijsd.

In 1941 zag Jeep voor het eerst het levenslicht. Van elk model brengt Jeep een 75th Anniversary model uit met specifieke in- en exterieurkenmerken in de kleur brons en oranje.

Renegade 75th Anniversary

Voor Nederland viert Jeep zijn feestje met de Renegade 1.4 Turbo MultiAir II met 170 pk en negentrapsautomaat. Deze compacte SUV is uitgerust met vierwielaandrijving en krijgt verder 18 inch wielen, het MySky zonnedak, UConnect navigatie en Beats Hi-Fi audio met subwoofer. Jeep rekent voor dit jubileummodel 39.990 euro.

Cherokee 75th Anniversary

De Cherokee staat startklaar met de 2.2 MultiJet diesel, goed voor 200 pk en vierwielaandrijving. Met 18 inch lichtmetaal in matbrons en nappaleder met oranje stiksels onderscheidt het model zich direct van de reguliere uitvoeringen. Verder trakteert Jeep op bi-xenon, uConnect navigatie, DAB+ radio en het Technology Pack met adaptieve cruise control en de hele reeks veiligheidssystemen. Het Cold Weather Pack completeert het feestje met stuur- en stoelverwarming. Prijzen beginnen bij 64.990 euro.

Grand Cherokee 75th Anniversary

Het jubileumfeestje is niet compleet de Grand Cherokee 75th Anniversary in de kleur Briljant Black, inclusief 20 inch wielen. Jeep levert het topmodel met de 3.0 liter V6 Multijet dieselmotor die door aanpassingen en gewijzigde stop/start-techniek en stuurbekrachtiging nog iets zuiniger is geworden. Resultaat: 6000 euro minder BPM. De luxe SUV gaat op pad met 250 pk en een achttrapsautomaat en garandeert comfort met luchtvering, Uconnect infotainment en digitale radio. De Grand Cherokee kost in deze uitvoering 97.305 euro. De reguliere uitvoeringen van de Jeep Grand Cherokee zijn Laredo, Limited, Overland en Summit. Voorzien van de 3.0 CRD dieselmotor is deze beschikbaar vanaf 80.640 euro.

Lease de Jeep Grand Cherokee 5d

Jeep Grand Cherokee 5d
Jeep Grand Cherokee 5d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_sqvjhbch9dpp9nboe1pn449ul0, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0