| Door:

Upgrade Seat Leon voor nop naar de Business Class

Aantrekkelijker kan Seat het niet maken. De Leon is tijdelijk zonder meerprijs uitgerust met het Business pakket. Tegen een kleine meerprijs doet het Business Plus pakket er nog een schepje bovenop.

Gratis LED, DAB en parkeercamera

De actie geldt op alle Leon-modellen (driedeurs SC, vijfdeurs en stationwagon ST) in de Connected-uitvoering. Het Businesspakket ter waarde van 3290 euro breidt de standaarduitrusting uit met LED-koplampen, LED-achterlichten, een achteruitrijcamera, parkeersensoren en digitale radio.

Leon Connected

Standaard is de Leon Connected al voorzien van al het Media Systeem Navi met 6,5 inch touchscreen en 3 jaar gratis navigatieupdates voor Europa, 8 speakers, Bluetooth telefoon- en audiostreaming en aansluitmogelijkheden voor externe mobiele apparaten en mediadragers, inclusief MirrorLink, Apple CarPlay en Android Auto. Extra comfort-opties zoals een regen- en lichtsensor, een automatisch dimmende binnenspiegel en getinte ramen achter zijn ook onderdeel van de standaarduitrusting.

Extra upgrade

Een extra upgrade uitvoeren kan ook. De Seat Leon Connected met het Business Plus pakket trakteert tegen 600 euro meerprijs op het Media Systeem Navi Plus met hoge resolutie en 3D-navigatie en het Upgrade Sound-pakket met subwoofer en extra centerspeaker evenals een alarmsysteem.

Prijzen

De Leon Connected is er met het Business pakket vanaf 22.700 euro of 160 euro netto bijtelling per maand. Zoals op elke Seat geldt ook op de Leon Connected een garantietermijn van vier jaar.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0