Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/1edba5c83f7ed867a1a475d30f954697fbe8e8a6): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
BMW maakt rijder slimmer met BMW Connected


| Door:

BMW maakt rijder slimmer met BMW Connected

Het credo ‘BMW maakt rijden geweldig’ krijgt bijval van BMW Connected. Met die nieuwe technologie maakt BMW autorijden nog slimmer en meer ontspannen voor de veelrijder.

BMW Connected is het nieuwste initiatief om de auto verder aan de (wensen) van de bestuurder te verbinden. De opvolger van BMW ConnectedDrive is een smartphone app (eerst voor iPhone, later voor Android) gericht op intelligente planning van de reis, route en afspraken. Digitale producten en diensten helpen de bestuurder geïnformeerd en zonder stress op zijn bestemming te komen.

Concreet: De app verzamelt informatie die relevant is voor de reis, zoals adressen en afspraken die in de agenda staan, en waarschuwt de gebruiker via een berichte op telefoon of Apple Watch – op basis van realtime verkeersinformatie – als het tijd is om te vertrekken. Veelbezochte bestemmingen en routes zoals woon-werk routes worden automatisch opgeslagen.

Last Mile Navigation

BMW Connected kan ook plaatsen en speciale locaties uit andere apps overnemen en opslaan, met de gewenste aankomsttijd, zodat die in het navigatiesysteem van de BMW komen te staan. Zo kun je direct vertrekken na het starten van de motor. Ook gegevens die relevant zijn voor BMW i en hybridemodellen, zoals de resterende actieradius en de laadtoestand van de batterij, kunnen op afstand worden opgeroepen en meegenomen worden in de planning van de reis.

Een bericht met de aankomsttijd doorgeven verstuurt de auto met een druk op de knop via SMS. Eenmaal op bestemming biedt de app ‘Last Mile Navigation’ om van de parkeerplaats naar de eindbestemming te kunnen lopen.

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0