Warning: fopen(/home/blackorange/site/htdocs/apps/../public/assets/cache/cfa427b0c9cb7697ce27d2fd15001fe6a962dbc9): failed to open stream: No space left on device in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 141
Vergelijk Alfa Romeo Giulia met Audi A4 en BMW 3 Serie in de lease


| Door:

Vergelijk leaseprijzen Alfa Romeo Giulia met Audi A4 en BMW 3 Serie

Alfa staat startklaar met de Giulia en als we hem vergelijken met de concurrentie, zijn de goden goed gezind. Hoe verhoudt hij zich tot de Audi A4 en de BMW 3 Serie, los van emotie?

De concurrentie van de Alfa Romeo Giulia is vooral Duits; de BMW 3 Serie en Audi A4 zijn onmiskenbaar sportief aangelegd en vallen ook in het premium segment. De BMW heeft een kleine facelift achter de rug maar de Audi is helemaal nieuw, net als de Alfa. Zoals gebruikelijk in het premium segment zijn de rivalen verkrijgbaar met een hele reeks motorisaties, maar Alfa stapt als enige hoog in, zo valt te zien na een blik op de prijslijst.

Hoog instappen

Geen 1.4 of 1.5 liter turbo voor de Giulia, maar een 2.0t met 200 pk en standaard automaat. Voor minder doen de Italianen het niet. Dit resulteert wel en een hogere leaseprijs maar wanneer we de BMW of Audi ook een soortgelijke motorisatie geven, staat de Italiaan weer sterk.

Audi slaat terug met diesel

We verwachten uiteraard nog meer van de dieselmotoren, zoals die in dit segment nou eenmaal populair zijn. BMW trapt bescheiden af met 116 pk, bij Audi is dat 150 pk. Alfa verkiest 136 pk als minimum en koppeld er een Business versie aan. Voor de zakelijke rijder met een sportief hart is dat wel zo prettig, maar eerlijk is eerlijk, de Duitsers bieden slechts een keuze. In de zakelijke markt weet de Alfa Giulia qua leaseprijs met een diesel de BMW 3 Serie voor te blijven maar zo scherp als de Audi A4 2.0 TDI ultra staat de Italiaan niet in de markt.

Stel de Audi A4, BMW 3 Serie of Alfa Romeo Giulia samen in de configurator en vergelijk ze op maat.

Lease de Alfa Romeo Giulia 4d

Alfa Romeo Giulia 4d
Alfa Romeo Giulia 4d lease vanaf netto bijtelling vanaf

Tags


Warning: Unknown: write failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0