Warning: session_start(): open(/var/lib/php/sessions/sess_37601v79r5m5ftsm0bh8v54nj7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/blackorange/site/htdocs/apps/bootstrap.php on line 68

Notice: unserialize(): Error at offset 4096 of 4096 bytes in /home/blackorange/site/htdocs/_core/lib/Cache.php on line 111
Prijzen nieuwe Kia Rio bekend


| Door:

Prijzen nieuwe Kia Rio bekend

De nieuwe Kia Rio is nu van de eerste prijzen voorzien. Voor de snelle beslissers is er de First Edition en ook voor de zakelijke rijder zijn de nodige uitvoeringen aan het aanbod toegevoegd.

De vanafprijs van de nieuwe Kia Rio bedraagt 15.735 euro. Daarvoor krijg je de EconomyLine met onder de kap de 1.0 TGDI turbobenzinemotor met 100 pk. De standaarduitrusting bestaat uit onder andere mistlampen, automatische verlichting en extra getint glas. Zaken als airco en radio zijn er pas vanaf de ComfortLine, die ook een Bluetooth-verbinding met zich meebrengt. De ComfortPlusLine Navigator voegt er tot slot navigatie aan toe. Daarboven staan nog de DynamicLine en topmodel ExecutiveLine.

Het motorenaanbod bestaat naast de genoemde standaardmotor ook uit een 120 pk-versie van dat blok. Verder is er de 100 pk sterke 1.4 MPI benzinemotor met automaat en de 1.4 CRDi dieselmotor met 90 pk.

Business-modellen

Kia denkt ook aan de zakelijke rijder en voegt ook twee Business-modellen aan het aanbod toe. Deze uitrustingsniveaus zijn alleen te bestellen in combinatie met de dieselmotor. De Business Navigator biedt onder meer een groot deel van de op de Rio leverbare rijhulp- en veiligheidssystemen, automatische verlichting, airco, cruise control met snelheidsbegrenzer, lederen stuur en pook en een 7-inch navigatiesysteem met TomTom Live Services, digitale radio, AUX, USB en Bluetooth. De Business DynamicLine voegt er onder andere LED-achterlichten, privacy glass en het Supirvision-cluster aan toe.

Tijdelijke First Edition

Alleen tijdens de introductieperiode is de Rio ook leverbaar als First Edition. Die biedt exact dezelfde uitrusting als de DynamicLine, maar is 500 euro goedkoper. De standaarduitrusting bevat onder andere 16-inch lichtmetalen velgen, rijbaanassistent, autonome noodremassistent, LED-achterlichten en Smart Key. De Kia Rio First Edition is er vanaf 19.735 euro.

Leaseprijzen

Voor de lease noemt Kia Autoloease een maandelijkse vanafprijs van 275 euro per maand, op basis van 60 maanden en 100.000 kilometer. Medio februari staat de Kia Rio bij de dealers en dan is de auto ook te configureren in de leasevergelijker. Het volledige prijzenoverzicht tot nu toe is te vinden bij de foto’s bovenaan dit artikel.

Tags


Warning: Unknown: open(/var/lib/php/sessions/sess_37601v79r5m5ftsm0bh8v54nj7, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/var/lib/php/sessions) in Unknown on line 0